Renovatie      
     
 
Renovatie
 
     
  Het is natuurlijk mogelijk dat uw huidige tuin aan een renovatiebeurt toe is. Ook dit nemen wij voor onze rekening. NGA maakt van uw oude tuin de tuin die u altijd al had willen hebben. Samen met u bekijken wat het mooiste bij uw woning en omgeving past en hoe we uw ideeën en wensen kunnen omzetten in een prachtig resultaat. Hierbij maken wij een tuinrenovatie ontwerp waarbij we mooie bestaande elementen en planten behouden.

Afhankelijk van de mate van tuinrenovatie zal er een ontwerp worden opgesteld. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld reparatie en/of verandering van bepaalde onderdelen, of misschien wel in het geheel verwijderen van de bestaande tuin en aan de hand van een goed doordacht tuinontwerp de tuin opnieuw inrichten.

Wij verwerken in het nieuwe ontwerp bijvoorbeeld houten onderdelen, sierbestrating, hoogteverschillen, een sfeervol hoekje of een prachtige vijver. Na deze grondige tuinrenovatie kan uw tuin er weer jaren tegen! Uiteraard kunt u ook slechts een gedeelte van uw tuin laten renoveren.
 
     
     
 
Foto's